Bloemen en planten voor Baulds

Baulds is een innovatief bedrijf uit Barneveld waar het draait om slimme technologische systemen. Bloomed mocht het pand van Baulds aankleden met verschillende potten en planten. De wens van Baulds waren subtiele potten en planten. Samen hebben we gekeken welke kantoorplanten en potten pasten binnen de wensen en het budget. Dit resulteerde in een inspirerende en fijne werkplek.

Kantoorplanten op maat

We plaatsten de planten in alle kamers en hallen van het gebouw. We kozen daarbij voor onder andere strelitzia, monstera, sanseveria en peperomia. In de keuken en donkere kamers kozen we voor zijdeplanten, zodat ook hier groen in de ruimtes te zien is. We hebben daarbij gekozen voor veel dezelfde soort potten en planten, omdat deze over drie verdiepingen verdeeld werden. Zo hebben we een eenheid gecreëerd in het gehele pand. Naast planten en potten plaatsten we ook een prachtig boeket droogbloemen bij de entree.

Planten op kantoor

Planten zijn een uitstekende aanvulling in ieder kantoor. Het stimuleert creativiteit en zorgt ervoor dat werknemers minders stress ervaren. Daarnaast zuiveren planten de lucht en helpen planten met de akoestiek in het kantoor. En het ziet er ook nog eens enorm gezellig uit!

Review: ‘Wij zijn zeer tevreden!’

Baulds vertelt het volgende over de samenwerking met Bloomed: “Nelleke heeft ons kantoorpand opgefrist met prachtige planten. We zijn samen alle ruimten doorgelopen om te kijken waar plek was voor meer groen en zo kon zij eenvoudig de juiste plant voor ons selecteren. Haar kennis en passie voor planten zorgen daarnaast voor een vlotte samenwerking. Kortom we zijn zeer tevreden en we komen absoluut terug voor een volgende opdracht!”

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel