Bloemen en planten zijn niet alleen voor thuis een goed idee. Juist ook voor bedrijven is het een prachtige aanvulling op het kantoorinterieur. Maar waar kun je aan denken bij bloemen en planten voor jouw bedrijf? Je leest het in dit blog!

Waar plaats je bloemen?

Bloemen kunnen eigenlijk overal! Bloemen zorgen namelijk voor een goed gevoel en zien er direct verwelkomend uit. Vaak plaatsen we een mooi boeket bloemen op een balie bij binnenkomst of op een vergadertafel. Ook kun je je receptie, wachtruimte of kantoor opfleuren met mooie bloemen. Belangrijk is dat de bloemen nooit in de volle zon staan.

Welke soort bloemen?

Bij Bloomed kijken we altijd welke bloemen passen bij jullie wensen. Mogen we elke week of elke twee weken een boeket leveren? Dan werken we graag met bloemen van het seizoen. Zo hebben we op dit moment (januari) vooral boeketten met tulpen, ranonkels, anemonen en brem. Moeten bloemen langer dan twee weken staan? Dan kiezen we vaker voor lisianthus, allium en leeuwenbekken.

Waarom planten op kantoor?

Planten zorgen allereerst voor extra creativiteit op de werkvloer! Het geeft een uitnodigend gevoel. Niet alleen voor jouw cliënten of klanten, maar ook voor je personeel. Onderzoek toont zelfs aan dat werknemers minder stress ervaren als er in hun kantoor planten staan. Daarnaast zijn planten luchtzuiveraars en helpen planten ook nog eens met de akoestiek in een ruimte. Tot slot heeft een kantoor met planten een verzorgde uitstraling. Zo kun jij jouw klanten wel ontvangen!

planten in jouw bedrijfplanten in jouw bedrijf

Waar plaats je planten?

Het is geheel afhankelijk van jullie wensen en de ruimte waar je het beste planten kunt plaatsen. Grofweg zijn er drie vragen waar je rekening mee moet houden:

  1. Wat is het doel van de planten? Is dat alleen ter opvulling, of zijn de planten ook gericht op luchtzuivering en een mooie groene werkomgeving? Sommige planten hebben namelijk een hogere luchtzuiverende werking. Voorbeelden daarvan zijn de Strelitzia en de Monstera.
  2. Komen de planten in het donker of in het licht te staan? Sommige planten kunnen namelijk beter tegen donkere plekken dan anderen. Sansevieria’s en cactussen kunnen bijvoorbeeld uitstekend tegen donkere ruimtes, terwijl de Yucca en de Areca palm (Goudpalm) het liefst in de zon staan.
  3. Ook kijken we naar de eventuele airco en of de planten op de tocht komen te staan. Al deze factoren hebben namelijk invloed op welke soort planten je het beste kunt kiezen.

Bloomed staat voor je klaar!

Zoals je ziet is een heleboel mogelijk met bloemen en planten voor jouw bedrijf! Wil jij altijd een prachtig en vers boeket of bloemstuk in jouw bedrijfspand? Of zoek je naar planten voor jouw ruimtes? Bloomed helpt je graag met planten en bloemen voor jouw bedrijf. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan gerust naar 06 13 20 61 55.

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel