Bloemist Ede

Zoek jij een bloemist in de regio Ede? Bloomed staat voor je klaar! Wij zijn dé bloemist voor de regio Ede en helpen je graag met bloemen. Dat doen we onder andere met dagverse boeketten, bruidsbloemen en vazen. Bloomed is gevestigd in Barneveld en bezorgt gratis in Ede. Bij Bloomed ben je aan het juiste adres. Waar mogen wij je mee helpen?

Bloemist Ede

Wij delen graag onze passie en liefde voor bloemen en planten. Dat doen we met bloemen en planten voor thuis en/of op kantoor, met prachtige bruidsbloemen voor jullie bruiloft en bloemen voor een waardig afscheid. Als bloemist in Ede werken we altijd met dagverse producten en maken we alle boeketten volledig op maak. Met veel zorg en liefde zijn alle boeketten uniek en handgemaakt.

Bloemen voor thuis

Wil jij iemand verrassen met een prachtig vers boeket? Of heb jij zin in een mooi persoonlijk boeket? Wij halen onze verse bloemen rechtstreeks van de veiling, waardoor je éxtra lang kunt genieten van onze boeketten. Je bestelt onze bloemen eenvoudig via onze webshop. Ook kun je kiezen voor ons bloemen abonnement. Jij bepaalt hoe vaak je een vers boeket wilt ontvangen, en wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een prachtig boeket bloemen. Als bloemist in Ede helpen we je graag.

Bloemen laten bezorgen in Ede

Je kunt door ons bloemen laten bezorgen in Ede. In onze webshop kies je eenvoudig een boeket en geef je aan wanneer je het boeket geleverd wil hebben. Ook bepaal je de kleur en de vorm van het boeket. Is het boeket een cadeau? Vul dan een tekst in voor het kaartje. Het is fijn als je het boeket 24 uur van tevoren bestelt. Dit komt omdat wij onze bloemen rechtstreeks bij de veiling halen. Lukt dat niet? Neem dan even contact met ons op. Dan zorgen we voor een passende oplossing.

Bloemen op kantoor

Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg er daarom voor dat jouw bedrijfspand er verwelkomend uitziet! Bloomed levert ook bloemen voor op kantoor, bijvoorbeeld in de vorm van een abonnement. Jij kiest hoe vaak je bloemen wil ontvangen en wij zorgen ervoor dat jij regelmatig een heerlijk vers boeket ontvangt. Wij leveren al onze bloemen in een leenvaas. Het bloemenabonnement bezorgen wij gratis in de omgeving van Barneveld en Ede.

Bloemen, glas- en aardewerk, bruidsbloemen en afscheidsbloemen

Naast verse bloemen bij je bij ons ook aan het juiste adres voor glas- en aardewerk. Ook verzorgen wij met veel liefde bruidsbloemen voor jullie bruiloft. Tot slot kunnen wij ook afscheidsbloemen maken voor een bijzonder afscheid van een dierbare.

Tips van bloemist in Ede

Jij wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van jouw bloemen. Daarom geven we tips waarmee jij ervoor kan zorgen dat jouw bloemen langer staan.

  1. Zet het boeket altijd op een schone vaas.
  2. Snijd de bloemen schuin af en zet ze in de vaas.
  3. Ververs het water elke 2 à 3 dagen.
  4. Onze boeketten staan het mooist in een vaas met smalle hals.
  5. Zet de bloemen niet in de zon. Hierdoor zijn de bloemen sneller op.
© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel