REMCO EN SANNE

 

Ingetogen, maar ontzettend chique en stijlvol. Zo zijn de bruidsbloemen die we voor Remco en Sanne maakten te omschrijven. Remco en Sanne zijn getrouwd op 17 juli 2020 en we mochten verschillende bruidsbloemen leveren. Niet te groot, niet te druk – maar precies goed. Het waren bruidsbloemen die perfect passen bij dit mooie bruidspaar.

Bruidsboeket bruidsbloemen ede barneveld bloemen trouwen huwelijkBruidsboeket bruidsbloemen ede barneveld bloemen trouwen huwelijk bruidegomcorsage

Romantische bruidsbloemen

Sanne, een oud-klasgenootje van mij, kwamen samen met een vriendin om alle bruidsbloemen uit te zoeken. Ze wilde graag een romantische sfeer met veel wit en grijstinten. Omdat haar bruidsjurk een prachtig patroon had, wilde zij graag een rustig en klein bruidsboeket. We kozen daarom voor onder andere witte rozen en eucalyptus, wat ook nog eens uitstekend past bij het grijze pak van Remco. We maakten voor dit leuke bruidspaar zowel het bruidsboeket als de bruidegomcorsage. Ook maakten we een prachtige bloemenkrans voor op de voordeur en hebben we de taart voorzien van olijfblad.

Bruidsboeket bruidsbloemen ede barneveld bloemen trouwen huwelijk bruidsboeket

Bruidsbloemen als verrassing

Uniek aan deze bruiloft was dat Sanne en Remco hun bruidsbloemen niet hadden gezien vóór de grote dag. Omdat we alle bruidsbloemen een dag van tevoren maken, zorgen we ervoor dat de bruidsparen de bloemen van tevoren kunnen beoordelen. Bruidsparen kunnen langskomen, maar het is ook mogelijk dat we foto’s sturen. Zo weten we zeker dat de bloemen volledig naar wens zijn. Sanne en Remco wilden echter volledig verrast worden, en daarom heeft een vriendin van Sanne de bloemen een dag van tevoren bekeken en goedgekeurd. Zo bleven de bloemen een verrassing voor het leuke bruidspaar! Lees hier meer over werkwijze voor bruidsbloemen.

Bruidsboeket bruidsbloemen ede barneveld bloemen trouwen huwelijk taart bloemen

De foto’s zijn gemaakt door Sunfield Photography.

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel