JEFFREY EN NICOLE

 

Nadat Jeffrey en Nicole hun bruiloft in 2020 moesten verzetten vanwege het coronavirus, was het op 3 juli 2021 dan eindelijk zover. Dit stel trouwde op het prachtige Kasteel Hoekelum en wij mochten hun bruidsbloemen leveren. Het eindresultaat was sfeervol, romantisch én gezellig!

Bloemen-bruidsbloemen-bruiloft-wedding-barneveld-ede

Kleurrijke boeketten

Jeffrey en Nicole kwamen in juli 2019 naar Bloomed met de vraag voor een vrolijk veldboeket met veel kleurrijke bloemen. Ook mochten wij de aankleding van de locatie verzorgen. We hebben het bruidsboeket en de bruidegomscorsage gemaakt en deze ’s ochtends vroeg bij de bruidegom afgegeven. Vervolgens zijn we naar de trouwlocatie gegaan, waar wij de ceremonielocatie hebben aangekleed. Dit deden we door kleine vaasjes met mooie bloemen aan de stoelen te hangen, de tekentafel te voorzien van een mooi boeket en diverse vazen neer te zetten. Ook hebben we de dinertafels voorzien van boomstammen met kleurrijke bloemen. We gebruikten hiervoor pioenrozen, sandersonia, rozen, gloriosa, clematis, leeuwenbekjes, dahlia’s en eucalyptus.

Bloemen-bruidsbloemen-bruiloft-wedding-barneveld-ede

Blij met de samenwerking

Jeffrey en Nicole zijn ontzettend tevreden met de geleverde bloemen: “Nelleke heeft op 3 juli de bloemen voor onze bruiloft verzorgd. De communicatie met Nelleke is super fijn en laagdrempelig. Ook op de dag zelf heeft Nelleke alles uit handen genomen en de bloemen op onze locatie precies zo neergezet als vooraf besproken. De bloemen waren prachtig! Ze heeft precies begrepen wat wij mooi vinden en de bloemen pasten perfect bij ons. Wij zijn super tevreden en we kunnen iedereen Bloomed aanbevelen!”

Bloemen-bruidsbloemen-bruiloft-wedding-barneveld-ede

De foto’s zijn gemaakt door Oh Belle Fotografie.

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel