ROBIN EN JOYCE

 

Kleur - en dan het liefst héél véél kleur! Dat was de opdracht die we van dit schitterende bruidspaar meekregen. En kleurrijk was het zéker. Robin en Joyce trouwden op 30 september 2021 en wij mochten hun bruidsbloemen verzorgen. Het was een fantastische bruiloft met schitterende bloemen. Heerlijk, die prachtige kleuren: ze spatten van de foto’s af!

Bruidsboeket bruidsbloemen ede barneveld bloemen trouwen huwelijK kleurrijke bloemenBruidsboeket bruidsbloemen ede barneveld bloemen trouwen huwelijK kleurrijke bloemen

Kleurrijke bruidsbloemen

We mochten de grote dag van dit bruidspaar voorzien van verschillende bruidsbloemen. Allereerst maakten we een kleurrijk veldboeket voor Joyce, met bijpassende bloemen voor in het haar. Robin kreeg een mooie bruidsgomcorsage en ook voor de daggasten maakten we een stijlvol en kleurrijke corsage. De grote dag van Robin en Joyce was natuurlijk niet compleet zonder hun lieve hond Bennie, dus ook hij kreeg een bijpassende bloemenkrans.

Bruidsboeket bruidsbloemen ede barneveld bloemen trouwen huwelijK kleurrijke bloemen

‘Persoonlijke aandacht en 100% vertrouwen’

We ontvingen deze prachtige review van Robin en Joyce. Daar zijn we trots op! “Nelleke heeft voor onze bruiloft voor meerdere bloemstukken gezorgd (bruidsboeket, corsages, kam met bloemen voor in mijn haar, decoratie voor de taart en ringendoosje en niet te vergeten.. Een bloemenband voor ons hondje Bennie!). De persoonlijke aandacht die zij aan haar klanten geeft vanaf de allereerste kennismaking is heel bijzonder en wordt enorm gewaardeerd en wij hadden direct alle vertrouwen in haar. Het contact voor de bruiloft tot na hebben wij als erg prettig ervaren. Nelleke kwam op de dag van de bruiloft de bloemen thuis langsbrengen, zodat wij ons daar geen zorgen over hoefde te maken. Wanneer je voor Nelleke kiest, kan je voor 100% erop vertrouwen dat zij met haar passie en liefde voor haar vak voor fantastische bloemen zorgt!”

Bruidsboeket bruidsbloemen ede barneveld bloemen trouwen huwelijK kleurrijke bloemen

De foto’s zijn gemaakt door Northwood Weddings.

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel