Werkwijze bruidsbloemen

Zijn jullie op zoek naar een betrouwbare partner voor jullie bruidsbloemen? Bloomed verzorgt met veel liefde jullie bruidsbloemen, zodat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Op deze pagina lees je meer over onze werkwijze voor bruidsbloemen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 0613206155 of info@bloomed.nl.

1. Vrijblijvende afspraak

Elk bruidspaar is uniek en heeft andere wensen. Daarom zijn jullie van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we jullie leren kennen en komen jullie meer te weten over Bloomed. We nemen al jullie wensen door en bespreken de mogelijkheden, zoals de kleuren, de gewenste bloemen, de formaten en welk soort bloemstukke jullie willen. Denk daarbij aan het bruidsboeket, de corsages, de autobloemen en de aankleding van de locatie en kerk.

2. Offerte voor bruidsbloemen

Aan de hand van ons vrijblijvende gesprek maken we passende offerte waarin al jullie wensen zijn meegenomen. Wanneer jullie akkoord zijn met de offerte, reserveren we jullie trouwdatum en gaan we voor jullie aan de slag.

3. Eventuele aanpassingen doorvoeren (4-6 weken voor de bruiloft)

Indien nodig, nemen we vier tot zes weken voor de bruiloft weer contact met elkaar op. We lopen de offerte dan door en bekijken of alles nog klopt en naar wens is. We bespreken bijvoorbeeld of de aantallen corsages nog kloppen. En misschien hebben jullie de ceremonie indeling veranderd. Deze aanpassingen voeren we door en verwerken we in de offerte. Wanneer jullie offerte nog klopt, is deze afspraak niet nodig.

4. De laatste details (1 week voor de bruiloft)

Een week voor de bruiloft bespreken we de laatste details. We bestellen dan de bloemen en kiezen met zorg de mooiste bloemen uit. Zo is het voor sommige bloemen handig als we die iets eerder bestellen, zodat ze op jullie trouwdag mooi in bloem staan. Je wilt immers geen bruidsboeket met rozen die nog in de knop zitten! Ook bespreken we de definitieve locaties en bespreken we waar en hoe laat we de bloemen exact gaan leveren.

5. Bruidsstukken maken (1 dag voor de bruiloft)

Een dag voor de bruiloft maken we de bloemstukken. Je bent dan van harte welkom om langs te komen en te kijken naar de bloemen. Zijn jullie niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan sturen we foto’s van de bruidsbloemen die we hebben gemaakt.

6. Jullie grote dag!

Op jullie trouwdag leveren we de bloemen af zoals we dat hebben afgesproken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we het bruidsboeket en de corsages bij jullie thuis afleveren en vervolgens doorrijden naar de trouwlocatie om jullie ceremonie aan te kleden. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en jullie optimaal kunnen genieten van jullie trouwdag, zonder zorgen.

7. Vazen en accessoires terugbrengen

Heb je gebruik gemaakt van leenvazen of accessoires? Dan moeten deze materialen binnen zeven dagen bij ons zijn teruggebracht.

De mooiste bruidsbloemen van Bloomed

Bloomed helpt je graag met bloemen voor jullie trouwdag. Bekijk ons portfolio en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0613206155 of info@bloomed.nl.

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel