OTTO EN HENNYETTE

 

Otto en Hennyette zijn getrouwd op 23 september 2021. Het was in het begin even zoeken naar wat dit bruidspaar mooi vond qua bloemen, maar uiteindelijk zijn we er zeker uitgekomen. En naar grote tevredenheid; want het was op de grote dag zelf een prachtig plaatje!

Barneveld Bloomed Bruidsbloemen fleurig bruidsboeket voorjaarBarneveld Bloomed Bruidsbloemen fleurig bruidsboeket voorjaar

Unieke bloemen voor ieder bruidspaar

Toen we voor het eerst in gesprek kwamen met Otto en Hennyette, wisten ze nog niet helemaal zeker wat ze wilden qua bloemen. Wel vonden ze de bloemen die we gebruikten bij Christl en Martijn erg mooi. Omdat ieder bruidspaar uniek is, maken we voor ieder bruidspaar unieke bloemen. We kozen er daarom voor om niet precies hetzelfde te maken, maar ons wél te laten inspireren door de kleurencombinaties. Vervolgens zijn we samen gaan kijken naar wat hen aansprak.

Druppelvormig boeket

Hennyette koos voor een groot druppelvormig bruidsboeket met daarin onder andere gerbera, rozen, violier, lisianthus, hypericum en anjers. Voor Otto maakten we een bijpassende bruidegomcorsage en ook de daggasten kregen een bijpassende corsage. Tot slot hebben we een mooi autostuk gemaakt voor op de prachtige trouwauto.

Barneveld Bloomed Bruidsbloemen fleurig bruidsboeket voorjaarBruidsbloemen van Bloomed, frisse voorjaarsbloemen

“Nelleke doet een stapje extra”

We zijn blij met het vertrouwen van Otto en Hennyette in Bloomed en nóg blijer zijn we met de prachtige referentie die we ontvingen: “Nelleke is een fijn persoon met persoonlijke aandacht voor de klant. Voor onze bruiloft heeft ze schitterende bloemstukken/corsages gemaakt. Op het laatste moment toch nog iets veranderen is voor haar geen enkel probleem. 's Ochtends werden de bloemen afgeleverd en daarbij doet ze echt een stapje extra om de dag te laten slagen!”

Bruidsbloemen van Bloomed, frisse voorjaarsbloemen

De foto’s zijn gemaakt door Northwood Weddings.

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel