ARDJAN EN JUDITH

 

Liefde overwint alles, zelfs een coronapandemie! Ardjan en Judith zijn getrouwd op 21 juli 2020 en hadden een schitterende buitenbruiloft in het weiland. We hebben de grote dag van dit liefdevolle stel mogen aankleden met een totaalpakket aan bloemen. Het was een prachtige en kleurrijke dag!

Bloemen als verrassing

Ardjan kwam samen met de zus van Judith de bruidsbloemen uitzoeken; de bruidsbloemen moesten namelijk een verrassing blijven voor Judith! Samen hebben we besloten om te kiezen voor kleurrijke bloemen in één kleurenpallet. Als kers op de taart koos Judith voor bloemen in het haar. En dat was dan weer een verrassing voor Ardjan! Zo hebben ze elkaar op hun grote dag verrast met bloemen.

Totaalplaatje van bloemen

Ardjan en Judith trouwden in een weiland, waarin ze alles zelf geregeld en opgezet hadden. Het was een sfeervol geheel en een prachtige locatie om te trouwen. We hebben verschillende bloemstukken mogen leveren, waaronder het bruidsboeket en de bruidegomscorsage. Ook hebben we de backdrop versierd met twee kleurrijke en volle bloemstukken en hebben we het ringdoosje gevuld. Daarnaast hebben we een autostuk geleverd, de ceremoniestoelen aangekleed en de locatie aangekleed met verschillende veldboeketten en kleine boeketten op tafel.

“Het totaal plaatje was perfect”

We vonden het fantastisch om bloemen te verzorgen voor dit leuke stel en zijn ontzettend trots op de referentie die zij hebben achtergelaten: “Wij hebben onze bruiloft laten stylen door Nelleke. Zo hadden we een prachtige backdrop, gestylde bar en welkomstbord, verschillende veldboeketten en kleine boeketjes op tafel. Van te voren bedenk je hoe alles zou staan, maar het totale plaatje was perfect! Alles klopte! De keuze van de bloemen was een verrassing en heeft mijn man samen met Nelleke doorgesproken. Wat een goede samenwerking en wat werd er fijn meegedacht. Bij Nelleke bloemen bestellen… daar krijg je geen spijt van!”

De foto’s zijn gemaakt door Bram Statoer.

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel