JORDI EN SUZANNE

 

De bruiloft van Jordi en Suzanne zullen we niet snel vergeten. Niet alleen omdat we prachtige bruidsbloemen mochten leveren, maar ook omdat we de hele dag konden genieten van hun grote dag als daggast! Suzanne is namelijk één van mijn beste vriendinnen en zij trouwde met haar grote liefde Jordi. We vinden het enorm waardevol dat Bloomed een bijdrage mocht leveren aan deze prachtige dag.

Bruidsboeket Barneveld BloomedBruidegomscorsage Bloomed

Prachtige bloemen voor prachtige mensen

Suzanne en Jordi trouwden op 26 juni 2019 en het stel vroeg of wij hun bruidsbloemen wilden verzorgen. En dat deden we uiteraard met heel veel liefde! Jordi en Suzanne zijn een prachtig stel en daar horen prachtige bloemen bij. We kozen daarom voor een combinatie van pioenrozen, chrysanten, lisianthus, distel, limonium, spirea met veel groen eucalyptus en olijfblad. Om het geheel helemaal af te maken, hebben we blauwe distels toegevoegd.

Bruidsbloemen BarneveldBruidsbloemen Bloomed Barneveld

Eenheid door bloemen

Het schitterende bruidsboeket van Suzanne had een mooie ovale vorm, voorzien van oudroze bloemen, groene bladeren en blauwe distels. We kozen ervoor om het groene overal terug te laten komen: van de servetten op de dinertafels tot de vaasjes bij de ceremonie. Daarnaast bevestigden we bloemen aan de ceremoniestoelen die tevens dezelfde kleuren en soort bloemen bevatten.

Deze foto's zijn gemaakt door Madame Poppy

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel