Over mij 


Mijn naam is Nelleke Slotman, 28 jaar en woonachtig in Barneveld. Ik ben getrouwd met Rob en samen hebben wij een leuke viervoeters Floki & Kyra. 

  

Tijdens de middelbare school werkte ik op zaterdag in een bloemenatelier. Daar is mijn liefde voor bloemen begonnen. Met bloemen maak je ook altijd iemand blij! Ook het contact met klanten sprak mij erg aan. Daarom besloot ik Vakbekwaam Bloemist te studeren en zo meer te leren over de bloemen en planten en mijzelf te ontwikkelen in dit vak. Tijdens deze opleiding leerde in de basistechnieken van mijn vak kennen. Als vervolgopleiding heb ik gekozen voor Specialist in Natuur en Vormgeving. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen en gewerkt in prachtige winkels in het hogere segment; het heeft mij veel gebracht. In 2018 merkte ik dat ik iets miste in mijn werk in de winkel en ben ik voor mijzelf begonnen. Een nieuw avontuur! Van deze keuze heb ik geen dag spijt. Nog elke dag geniet ik van het werken met bloemen en planten en het contact met de klanten. Het is heerlijk mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen en ik hoop jou blij te maken met mijn handgemaakte producten.

Thuiskomen in een huis waar je gelukkig wordt met de mooiste kleuren en geuren van bloemen en planten. Dat is toch het mooiste wat er is!

Volg mij op Instagram of Facebook voor inspiratie en nieuwtjes!

 

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel