AFSCHEIDSBLOEMEN

 

Het is zwaar om afscheid te nemen van een dierbare. Daarom vertalen we jouw herinneringen, emoties en gevoelens in prachtige afscheidsbloemen. Bloomed helpt je graag met de mooiste afscheidsbloemen. Wij besteden veel aandacht aan afscheidsbloemen, zodat je op een mooie manier de laatste eer kunt betuigen aan je dierbare. We maken de bloemen zo persoonlijk mogelijk. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan gerust naar 06 13 20 61 55.

Afscheidsbloemen: een liefdevolle herinnering

We vinden het belangrijk dat de afscheidsbloemen persoonlijk zijn. We hebben daarom ook geen vaste werkwijze voor afscheidsbloemen, omdat dit afhangt van jullie persoonlijke wensen en het budget. Wil je een hele kistbedekking door ons laten verzorgen? Dan komen we langs en bespreken we alle wensen. Ook kijken we of we het bloemstuk persoonlijk kunnen maken. Zo kun je eraan denken om per gezinslid een specifieke bloem op te nemen. Of door hout te verwerken wanneer iemand erg van de natuur hield.

Een persoonlijk boeket

Wil je een boeket bestellen voor een verder familielid of bekende? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 13 20 61 55. Welke bloemen wil je graag, en welke bloemen juist niet? Welke kleur en vorm mag het bloemstuk zijn? En wil je een lint of een kaartje aan het bloemstuk of het boeket? We nemen de wensen door en maken aan de hand daarvan een bloemstuk. Een boeket met afscheidsbloemen is een respectvolle manier van medeleven.

Een waardig afscheid met afscheidsbloemen van Bloomed

Bloomed helpt je graag met afscheidsbloemen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0613206155 of info@bloomed.nl.

Wij werken samen met:

Koehoorn Begrafenisverzorging - https://www.koehoorn-begrafenis.nl/

Anita Fotografie - https://www.anitafotografie.nl/afscheidsfotografie/

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel