BRUIDSBLOEMEN

 

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie grote dag is natuurlijk niet compleet zonder bloemen en Bloomed helpt jullie daar graag mee. Voor ons is niets te gek en ons doel is om jullie dag onvergetelijk te maken!

Bloemen op jullie bruiloft

Bloemen zijn een belangrijk onderdeel van een bruiloft. Het brengt sfeer en geeft nét dat beetje extra wat jullie bruiloft helemaal compleet maakt. Daarnaast zijn bloemen ook een representatie van jullie persoonlijkheid. De juiste bloemen maken jullie bruiloft onvergetelijk. Bloomed denkt graag met jullie mee en verzorgt met veel liefde de bloemen op jullie bruiloft, zodat het een dag wordt om nooit meer te vergeten. Met bloemen die perfect bij jullie passen.

Persoonlijke service en altijd verse bloemen

Ieder bruidspaar is uniek en heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Daarom kiezen we bij Bloomed voor verse bloemen die uitstekend bij jullie passen. We houden rekening met het seizoen waarin je trouwt, met de stijl of het thema dat jullie in gedachten hebben en met jullie favoriete bloemen of kleuren. We vinden het belangrijk om jullie te leren kennen, zodat we bloemen kunnen verzorgen waar jullie blij mee zijn.

Van bruidsboeket tot totaal aankleding

Misschien wil je het ingetogen houden, met een sierlijk bruidsboeket en wat vaasjes met bloemen op de dinertafel, of ga je helemaal los, met grote bloemstukken en eyecatchers tijdens de ceremonie. Wat je wensen ook zijn, Bloomed helpt je graag om jouw dromen te verwezenlijken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor alle bloemen op jullie bruiloft. Van bruidsboeketten tot corsages en van bloemstukken op de auto tot een mooie back-drop tijdens de ceremonie: wij helpen je met het totale plaatje.

Volledig ontzorgd

We zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment bij jullie worden geleverd. We leveren de corsages en bruidsboeketten af op de juiste tijd en op de juiste plaats. Ook kunnen wij je helpen om je trouwlocatie te voorzien van bloemen. We zorgen ervoor dat alles op zijn plek staat. Zo kunnen jullie optimaal genieten van jullie grote dag en hoeven jullie nergens meer naar om te kijken.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Bij Bloomed helpen we je graag met bloemen voor jullie trouwdag. Bekijk ons portfolio en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0613206155 of info@bloomed.nl.

Bruidsbloemen van Bloomed

Bruidsbloemen autostuk     Bruidsbloemen haarcorsage

Bruidsbloemen Bruidsboeket

Bruidsbloemen Corsage     Bruidsbloemen aan auto

Bruidsbloemen stoelversiering

 Bruidsbloemen corsage familie      Bruidsbloemen corsage man

Bruidsbloemen bruiloft

foto's: www.danielleblokland.nl

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel