BEDRIJVEN 

 

Een eerste indruk maak je maar één keer! Wil jij altijd een prachtig en vers boeket of bloemstuk in jouw bedrijfspand? Of wil je jouw receptie, wachtruimte, kantoor of vergaderzaal opfleuren met planten? Bloomed helpt je graag met planten en bloemen voor jouw bedrijf. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan gerust naar 06 13 20 61 55.

Bloemen voor bedrijven

Bloemen zorgen voor vrolijkheid, geven een verwelkomend gevoel en bieden net even dat extra’s. Met onze passie voor bloemen kunnen wij jou ontzorgen. Bloomed biedt prachtige boeketten aan voor bedrijven in abonnementsvorm. Wij leveren elke week of twee weken een nieuw vers boeket. Onze bloemen leveren we op prachtige leenvazen. En zit jouw bedrijf in de omgeving van Barneveld en/of Ede? Dan leveren wij het bloemenabonnement gratis!

Bloemen voor bedrijven: onze werkwijze

Kies je voor een bloemenabonnement van Bloomed? Dan bespreken we de wensen en maken we iedere week of elke twee weken een vers en nieuw boeket. Dit kunnen wij doen op een leenvaas. In dat geval brengen wij de bloemen, aangesneden, met schoon water op een schone leenvaas. De volgende keer nemen wij de oude vaas mee en leveren wij een nieuw boeket met nieuwe vaas.

Bloemen voor uw collega’s of relaties

Naast de aankleding van verschillende ruimtes in jouw pand met verse bloemen, leveren wij ook onze bloemen voor uw collega’s en/of relaties door heel Nederland. Wanneer dit in de regio is, leveren wij de bloemen zelf. Is dit verder? Dan leveren wij de bloemen via onze collega bloemisten. Hiermee kunnen wij jou volledig ontzorgen.

Planten op kantoor

Wil jij planten op kantoor, maar weet je niet helemaal wat de juiste planten of potten zijn? Bloomed helpt je graag! Planten geven een sfeervolle werkomgeving. Daarnaast zorgen planten voor een schone en frisse lucht. Hierdoor zijn planten niet alleen mooi, maar ook nog eens erg gezond! Bloomed kan een volledige aankleding voor planten en potten voor jullie verzorgen. En hebben jullie al mooie potten staan? Dan kunnen wij deze potten opmaken, geheel naar wens. Ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor het verzorgen voor de planten.

Planten op kantoor: onze werkwijze

Mogen wij voor jullie aan de slag? Dan komen wij langs om alle wensen te bespreken. We bekijken waar de potten en planten komen te staan en bekijken direct aandachtspunten zoals de zonpositie, schaduwen, tocht en airco’s. We bespreken de wensen voor de potten: heb je liever grotere of kleinere planten en potten? Als we alle ruimtes hebben doorlopen, maken we een passende offerte.

© 2020 - 2023 Bloomed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel